top of page
Ruilen en retourneren.png

Stap 1: Meld uw retour aan via miss_sunhine_events@hotmail.com. Vermeld uw ordernummer, naam en de artikelen die retour gaan.
Stap 2: Plak de retoursticker (zelf aanmaken) op de bovenkant van de verzendzak. Zorg dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.
Stap 3: Print de factuur uit en stop deze bij het pakket in. Wanneer u geen retourformulier toevoegt, dan kan de verwerking van het retour vertraging oplopen.
Stap 4: Breng het retourpakket naar bijvoorbeeld een PostNL punt en reken het retourpakket af. De retourkosten zijn voor de klant.


Ons retouradres is:

Kerkstraat 22A

9663CB Nieuwe Pekela 

LET OP: Sale artikelen met een korting van 35% of meer kunnen niet geretourneerd worden

LET OP:  Het retourpakket moet binnen 14 kalenderdagen na verzenddatum weer ontvangen zijn door ons, anders kunnen wij uw retour helaas niet meer verwerken.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Wanneer Miss Sunshine uw retour in goede orde heeft ontvangen, verwerken wij uw retour binnen 7 tot uiterlijk 14 dagen. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling gedaan is. U ontvangt het aankoopbedrag retour op uw rekening. Wanneer een of meerdere artikelen worden geretourneerd, dan worden alsnog de verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

 

Verzendkosten en levertijd

Voor het verzenden van artikelen brengen wij €4.95 in rekening. 

De aflevertijd van uw pakket verschilt per land. Miss Sunshine streeft ernaar om elke order zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen Nederland streven wij ernaar uw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen te leveren. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

 

Ruilen

Het is mogelijk uw artikel te ruilen voor een maat groter of kleiner. Bij ruiling van een artikel neemt Miss Sunshine eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

 

Retour voorwaarden

LET OP: Sale artikelen met een korting van 35% of meer kunnen niet geretourneerd worden

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling

  • Het artikel dient in de dezelfde condities geretourneerd te worden zoals wij deze hebben toegestuurd (originele verpakking, geen beschadigingen).

  • Het artikel dient compleet te zijn: te voorzien van de originele kaartjes en labels.

  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

  • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.

  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Miss Sunshine raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen. Bewaar de Track & Trace code van je retourzending tot deze is verwerkt.

  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

  • Indien niet aan onze retour voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

 

Klacht

Heeft u een klacht over een artikel? Laat het ons weten! Via miss_sunshine_events@hotmail.com kunt u uw klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum en om welk artikel het gaat. We zullen proberen uw klacht binnen 48 uur in behandeling nemen.

bottom of page