top of page
kids 4.png
kids 9.png

Kids Fashion Shoot

Yes, we mogen op de foto! Bij deze Kids Fashion Shoot gaat het om het perfecte 

fashionplaatje van jouw kindje. Jij mag zelf de kleertjes uitkiezen, een locatie en dan maken

wij geweldige foto's! 

Mogelijkheden

Hoe werkt het? Allereerst mag je lekker fantaseren. Hoe wil jij je kindje op de foto? Welke kleertjes mag ze aan? Waar gaan we foto's maken? Denk hierbij ook aan de outfit; past het roze rokje of het bruine broekje beter in een bosrijke omgeving of vind je een stoere outfit in de stad mooier? De fotograaf past zich aan aan jouw idee, maar als je het nog even niet weet dan denken we graag met je mee! 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de fotostudio en kun je kiezen uit een zwarte, donkerblauwe, witte of rode achtergrond. Ook hebben we verschillende attributen om mee op de foto te gaan, zoals stoeltjes, krukjes, rozen, bloemen, een hobbelschaapje en een loopauto. 

Vervolgens stuur je een mail naar kinderpixels@outlook.com met je voorkeuren, je voorkeursdata en  en dan vinden we vast een goed moment! 

Kosten

De shoot kost 75,- tenzij je de actie op instagram en facebook hebt gevolgd. Als dit zo is, stuur dan een screenshot van de post mee met je afspraakmail en dan wordt de korting in rekening gebracht. 

Wanneer je graag studiofoto's van je kindje wilt, ben je van harte welkom. Wanneer je graag een buitenlocatie wilt bezoeken betaal je niets extra's binnen de gemeente Pekela (Groningen), en wordt er een kleine reiskostenvergoeding gerekend zodra we buiten deze gemeente gaan fotograferen. Deze reiskostenvergoeding hangt af van de fotolocatie en zal t.z.t. berekend worden. 

Extra's

Kinderpixels werkt nauw samen met Miss Sunshine. Mocht je ambiëren om met je prachtige kindjes model te willen staan, dan is er de mogelijkheid om kostenloos drie extra foto's te laten maken die dan gebruik worden voor de webshop van Miss Sunshine. Dit zal veelal om chique kleding gaan zoals kindergalajurkjes of stoere suits voor jongens. 

Heb je vragen? Zet ze in de mail naar kinderpixels@outlook.com en we proberen binnen een dag al je vragen te beantwoorden! Tot snel! 

kids 2.png
kids 1.png
kids 3.png
kids 8.png
kids 6.png
kids 5.png

Email: Kinderpixels@outlook.com

In samenwerking met: Miss Sunshine

bottom of page