top of page
Levertijd en verzenden.png

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om alle bestellingen om tot 22:00 diezelfde dag nog in orde te maken om het de volgende ochtend te verzenden. Hierdoor kun je de hele dag bestellen en is je bestelling op tijd in huis! 

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Miss Sunshine met je orderbevestiging. Het kan voorkomen dat je mail in je ongewenste mail, spam of reclame komt. De producten worden meestal binnen 1 dag (en maximaal binnen 3 dagen) na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals rond de feestdagen).  Miss Sunshine is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op: Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@madampeach.com, de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft, dan kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland betaal je standaard €4.95 en voor Belgische zendingen betaal je standaard €7.50.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de bestelling de eerst volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Gratis afhalen

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij ons afhaalpunt in Nieuwe Pekela of Heiligerlee. Het pakketje kan worden afgehaald vanaf het moment dat de bestelling is afgehandeld. Je ontvangt hierover een mail waarin staat dat je pakketje klaarligt met de tijden waarop je het pakket op kunt halen. 

Het adres van het afhaalpunt is:
Kerkstraat 22A Nieuwe Pekela

Dillenburglaan 3B in Heiligerlee

bottom of page